Het verschil tussen rubber automatten en velours automatten

De meeste mensen kopen automatten om hun auto te beschermen tegen vuil en stof. De automatten worden gebruikt in veel verschillende type auto’s, waaronder SUV’s, sedans, hatchbacks, vrachtwagens en bedrijfswagens. Het maakt niet uit welke auto u bezit, want hoe de klein de auto ook is; het is erg goed om uw auto te beschermen door het gebruik van automatten. Er zijn veel verschillende soorten automatten. Ze variĆ«ren in vormen en maten, als ook in het materiaal en patroon. Zo zijn er bijvoorbeeld rubber automatten, velours automatten en ook op maat gemaakte automatten. Er heerst een tweestrijd wat betreft de voorkeuren van rubber of velours automatten. Als u graag wat meer wilt weten over het verschil tussen deze type automatten, doet u er goed aan om dit artikel verder te lezen. 


Alhoewel beide type automatten hun eigen voor- en nadelen hebben, zult u zien dat het hem vooral zit in de samenstelling van het materiaal. De rubber automatten worden gemaakt van zware kwaliteit rubber, die de beste bescherming biedt tegen externe omstandigheden. De meeste rubber automatten hebben een waterdichte toplaag die zeer goed waterige stoffen kan tegenhouden in uw auto. Ze hebben meestal rubber pinnen die u vastmaakt aan uw autovloer en die ervoor zorgen dat de mat niet gaat verschuiven. 


Velours automatten zijn echter gemaakt van een mooie kwaliteit velours met in de bestuurdersmat een hakstuk voor extra versteviging tegen slijtage. De velours automatten zijn beschikbaar in verschillende diktes. De meeste velours automatten hebben aan de onderkant een rubber of plastic laag, die ervoor zorgt dat de mat (net zoals de rubber automatten) niet gaat verschuiven in uw auto. 


Naast het verschil in materiaal, hebben deze 2 type automatten een verschillend doel. Wanneer u voor ogen heeft om uw auto te beschermen tegen vloeibare stoffen, vlekken eten en drinken of andere troep, dan ligt het meer voor de hand dat u kiest voor rubber automatten. Deze hebben veelal dikke, hoge randen aan de zijkanten die ervoor zorgen dat de vloeistoffen niet in uw auto kunnen lopen. Mocht u de automatten willen gebruiken om te voorkomen dat vuil en stofdeeltjes in uw auto verspreiden, kunt u ook kiezen voor de velours automatten. 

De keuze is persoonlijk en geheel aan u om te maken. 

Voor meer informatie :-  mercedes automatten

Comments

Popular posts from this blog

Hyundai I10 Magna Versus Hyundai I10 Era

Used Hyundai I10 - Good Option for Second Hand Car